Utolsó kommentek

  • Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Ekrü: Csakhogy te is szopni fogsz, bármi bajod van, mert a covidosokkal túlterhelt eü nem fog tud... (2020.10.11. 07:41) Nem tudósnak való vidék
  • Ménár Atya: @kvadrillio: Az agyevő amőbák anonim szűrésén kiderült, hogy nincs hím sem nőstény, egyszerűen a z... (2020.10.08. 17:29) Nem tudósnak való vidék
  • / yossarian /: @kvadrillio: offtopik, ezt ne folytasd! (2020.10.08. 15:29) Nem tudósnak való vidék
  • / yossarian /: @Ekrü: "a lakosság nagy többségére nézve még csak nem is veszélyes." Ez egyszerűen nem igaz. Kérde... (2020.10.08. 15:27) Nem tudósnak való vidék
  • / yossarian /: @Ekrü: Oké, akkor legyünk világosak: szoros kontaktokról beszélünk. Ahogy mindenki a járvány kezde... (2020.10.08. 15:25) Nem tudósnak való vidék
  • Utolsó 20

Címkék

Hogy NERjem az arcotokba… #002

2020.09.03. 14:54 :: / yossarian /

Koronavírus

Az utóbbi egy hétben kilendült a mutató, napi több száz új fertőzöttet regisztrálnak. Magyarázat, információ, tájékoztatás nincs, még Müller nagymami sem kántálja az unalmas intelmeit, csak úgy ott van pár rosszul karbantartott szám, kezdjetek vele valamit!
Azt se mondja, hogy a megyei bontáson belül hol kellene óvatosabbnak lenni. Azt se mondja, hogy mi a háttér, hogy szaladt fel ilyen gyorsan és ilyen meredeken az adatsor, kiket tesztel, hogyan tesztel… Semmit se mond, baszdki, semmit, a határsorompó leengedésén kívül hivatalosan a járványkommunikáció nem létezik!

 

Ami konzekvens tavasz óta, a filléreskedés a tesztekkel, miközben az okos emberek mindegyike elmondta már, hogy ez lenne mindennek az alapja. Csak hát tudjuk, a főni olyan, hogyha megmakacsolja magát, akkor meghosszabbítjuk Bicskéig, szóval bármekkora hülyeség is, ő körömszakadtáig ragaszkodik hozzá. Tavasszal a gyerekek iskolába járatása kapcsán le tudta a magyar társadalom szakítani a körmeit, de azért ez fehér holló jelenség, hogy a józan belátást ki lehessen csikarni belőle. Budapest 2024 (de jól is esne most a recesszióban, ugye?), vasárnapi boltzár, internetadó, ezen kívül viszont megy előre a főni a dekadens feje után: felvásárol a 9 milliós országban egy 100 milliós populációnak is bőven elegendő lélegeztetőt, a tesztelést pedig meghagyja a hanyatló nyugat ópiumának.
Ez ugye azért ciki, mert nem csak minket tart meg hülyén, hanem megbízható adatok és mérések nélkül ő is hülye marad. Így hoz döntéseket, hülyén.

Miközben a kontaktkutatás rendszere is lyukas, amatőr. Állampolgári felelősségtudatból jelentkezett fertőzötteket hajtanak el teszt nélkül, a karanténba helyezettel egy légtérben tartózkodó hozzátartozó meg simán járkálhat a vakvilágba, és tüsszenthet rád a boltban a krumplit válogatva. Kurvafasza!

A politikus manapság már persze jó eséllyel idióta, bármely országot vesszük szemügyre, hiszen a populizmus szelektál, nem az ész. Idén nem kellett volna nyaralni külföldön, senkinek, sehol, kibírtuk volna mi is, kevés Balatonnal és zéró Adriával. Késő bánat, eb gondolat, igaz, az okos emberek erre is felhívták a figyelmet már idejekorán. De az a kurva gazdaság, az a szent tehén, az az elbaszott struktúra, a megmentésre szoruló ócska kapitalizmus…
A főni persze lopva belenézett a vírus határidőnaplójába, és azt olvasta, hogy szeptember 1 előtt nem kell beszarni, meg zárni. Valamit félrenézett, mert úgy néz ki, ezt (is) elbasztuk! A V4 külön-megállapodást viszont remélhetőleg face to face dumálta le covid királyi őfenségével, mert a kivételezett országok ugyanúgy át vannak itatva a betegséggel, mint bárki más a kontinensen.

A focit hagyjuk is, annak a rögeszmének külön fejezetek kellenek, az események-tömegrendezvények viszont felhangosítva köpködik a pofánkba a fertőzést, a döntéshozók ehhez képest kussolnak a témáról. Minden idők legnagyobb tűzijátékától valamilyen érthetetlenül előbukkanó szerencsés racionalitás megóvott minket, az 500 fő alatti meg kábé annyira életszerűtlen jogi formula, mint a 18-as karika és nagykorúságnak tekintés, de baszdki: mise miafasz? esküvő miafasz? gólyatábor miafasz? koncert miafasz? falunap miafasz? kirakodóvásár miafasz? színházi előadás és mozi miafasz? kiállítás miafasz? fesztivál miafasz?
Persze, a közoktatásban se tudod kezelni. Nem baj, majd hazaviszi a gyerek a szüleinek, nagymaminak, nagypapinak, nem elég szar még a mortalitási arány idehaza…

 

A vakszerencse (illetve valamilyen, egyelőre még ismeretlen tudományos tényező) segített tavasszal a fertőzés itthoni terjedésének megakadályozásában, nem az Orbán. A NER béna és inkompetens, szervezetlen, és ordítóan felelőtlen e tekintetben, szóval kurvára figyelj te magad magadra! Válogasd meg, hova mégy, viseld azt a kibaszott maszkot, rakd rá az orrodra is, és áztasd fertőtlenítőben a mancsaidat! Legyél sokat otthon, olvass, növessz öntudatot, hogy végre valamikor rájuk törjük az ajtót, és a degenerált döntéseiket lehúzzuk a wécén! Éld túl a vírust, és ehhez az kell, hogy éld túl a rendszer ostobaságait is!

Szólj hozzá!

Címkék: politika közéledt hogynerjemazarcotokba

A bejegyzés trackback címe:

https://yossarian.blog.hu/api/trackback/id/tr6516188134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása